Storslått HøstFest!

Nylige innlegg


Tags


Det er ikke noe innhold på vise her ennå.

Sosiale medier


HøstFest

Det blir storslått HøstFest i Nordreisa idretthall med bandene Beat Express, D’vie og Daisy Duke Dawgs.

Topp musikk – Topp stemning!

BEAT EXPRESS ble etablert i 2007 og består av rutinerte musikere som har vært innom flere Midt-Tromsband helt tilbake til begynnelsen av 90-tallet. I over 10 år har bandet vært innom de fleste stedene i Nordland, Troms og Finnmark. Trioen har stor allsangappell og det er god stemning der Beat Express er.

BEAT EXPRESS spilleliste strekker seg fra dansbar 50-talls rock til mer moderne låter, der fellesnevneren er gjenkjennelse og allsangfaktor. Bandet har hentet hits fra artister som Bryan Adams, Gary Moore, Creedence Clearwater Revival, Postgirobygget, Åge Aleksandersen og Jokke & Valentinerne.

D’vie er et heftig band fra Lavangen med dritfete låter og spilleglede så det hyler. Reisaværingen Geir-Ove Mortensen er en av medlemmene.

Daisy Duke Dawgs er et countryrockband fra Vestvågøy i Lofoten. Musikken har røtter fra amerikansk country/rock/bluegrass. Bandet spiller blant annet låter fra artister som Keith Urban, Florida Georgia Line, Jake Owen, Rascal Flatts og selvfølgelig ”Daisy Duke Dawgs” egne låter, deriblant hiten ”Girl and Gun” som de vant den regionale Bandwagonfinalen med.

Det blir en heidundrende aften!

Arrangementet har 18 års aldersgrense og billetter er i salg nå!