SommerFest med Steinar Albrigtsen Trio

Nylige innlegg


Tags


Det er ikke noe innhold på vise her ennå.

Sosiale medier


Hagen & Holms SommerFest 2023

Hagen & Holm presenterer SommerFest med Steinar Albrigtsen trio, i samarbeid med Skibotn Hotel og Nord-Troms Rør! Dette finner sted fredag 21. juli i Sørkjosen.

KJØP BILLETTER HER!

Vi lager konsertscene på et inngjerdet område utenfor Nord-Troms Rørs lokaler i Sørkjosen og legger alt til rette for en magisk sommeraften i Nordreisa med grilling og sommerstemning.

NB! Portene åpner kl 19.00. Konsertstart blir ca kl 21.00 og arrangementet avsluttes senest kl 00.00

Arrangementet har 18 års aldersgrense.

Steinar Albrigtsen – «Fra A til Nå» – Featuring Monika Nordli

Steinar Albrigtsen og Monika Nordli

Over 40 år på veien kan virke som en evighet, men for artisten Steinar Albrigtsen er den musikalske reisa en lidenskap han ikke kan være foruten. Kompromissløs, engasjert, dedikert og med en unik evne til å la både gitar og stemme trollbinde publikum.

Ekteparet Nordli/Albrigtsen møttes i studio høsten 2007, for innspillingen av duetten «A million stars». Samme år ble den utgitt på plata «Moment of peace». De to artistene utviklet et musikalsk samarbeid med påfølgende turneer i Norge og plateutgivelser.

Albrigtsen er nå plateaktuell på digitale mediaplattformer og vinylplate med «The Pacheco project». Utgivelsen er hans 18. album og publikum vil få servert smakebiter fra det nye albumet.

Live presenterer artistene en variert, musikalsk blanding av Albrigtsens største hits, ispedd nye låter. Med seg har de produsenten og gitaristen Ernst Nikolaisen, som er kjent fra musikalske samarbeid med artister som Jørn Hoel, Hilde Heltberg, Paal Flaata og Hellbillies. Det serveres både blues, country og singer-songwriter låter.

Tilsett en porsjon nord-norsk humor, litt lun telemarks- melankoli, så har du oppskriften på en trivelig aften.

Her kan du høre smakebiter fra plata:

KJØP BILLETTER HER!