Hagen & Holms CountryFest

Nylige innlegg


Tags


Det er ikke noe innhold på vise her ennå.

Sosiale medier


Hagen & Holm inviterer til en storslagen kveld full av klassisk country med The European Highwaymen i Nordreisahallen lørdag 3. juni!

Bak navnet The European Highwaymen skjuler det seg tre erfarne og kompromissløse artister som aldri har latt seg forføre av moteblaff og trendriktige bølger. Dette er et sideprosjekt for artistene G.Thomas, Arly Karlsen og Hawk Christensen.

Med seg på scenen har de med seg fullt band med toppmusikere fra Tromsø.

Som solo artister har de turnert land og strand i en mannsalder, opptrådt på mang en countryfestival i Norge, Europa og USA.
Alle tre har gitt ut en rekke soloalbum, solgt et mangfold av plater og hatt flere låter på hitlistene i flere land. De utfyller hverandre disse countrygutta.

G.Thomas føler outlaw musikkens nærvær og Arly Karlsen har Mr. Cash i blodet. Yngstemann Hawk Christensen har vokst opp med den tradisjonelle countrymusikken og med hans nærvær av gitar har satt sitt kjennemerke.

I tillegg kommer den legendariske norske countryartisten Arne Benoni. Han har gitt ut rundt 20 album, vært på Billboard-lista, opptrådt på amerikansk TV og The Grand Ole Opry – bare for å nevne noe!

Vel møtt!

Billetter finner du her!

Bobilparkering

Vi har fått ordnet et dedikert område for parkering av bobiler og campingvogner. Send epost til post@hagenholm.no for å reservere plass. Vi registrerer til det blir fullt. Parkering er i år gratis men du må selvfølgelig ha billett til CountryFest for å få parkere.

Countryfest billetter